ARTICOLE SI PUBLICATII

AUGUST 2020 – MMC LAW ISI MARESTE ECHIPA – Cautam un AVOCAT DEFINITIV si un PARALEGAL

1. AVOCAT DEFINITIV

Suntem in cautarea unui avocat definitiv pasionat de research juridic, pentru a deveni membru in departamentul nostru de consultanta. Atributiile includ monitorizarea şi analiza noutatilor legislative, doctrinare si jurisprudentiale, redactare de opinii şi informări juridice, asigurarea legaturilor cu diverse autoritati publice si reprezentare in fata acestora, ocazional si în faţa instanţelor de judecată. Domeniile vizate sunt in principal drept administativ, drept fiscal, dreptul muncii, dreptul civil al profesionistilor.

2. PARALEGAL

Suntem de asemenea in cautarea unui paralegal dinamic, riguros si sociabil, cu atributii de research juridic si office management. Contam si pe potentialul candidatului, dar si pe experienta anterioara in domeniul juridic si / sau pe un post cu atributii administrative / organizatorice.

Pentru ambele pozitii, candidatii ar trebui sa aiba minim un an de experienta pe linia atributiilor mentionate, sa stapaneasca bine operarea PC si limba engleza. Cunoasterea si a limbii franceze si / sau germane constituie un avantaj.
Cei interesati sunt rugati sa trimita un CV la adresa de e-mail: office@mmc-law.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *